Чистата магия – Презентация

Ще открадна нещо от легендарната разказвачка Шехерезада – ще ви разкажа как започва Чистата магия – само началото.

Тя започва с 16 сънуващи жени.

– Мили Боже!

– казва един мой приятел и със сигурност е така, това не са една или две, или дори три, ами са цели

16 жени,

всяка от които сънува съня на живота си.

Засърбя ли ви? Аз написах любимата си книга. Написах я, защото толкова много имах нужда да я прочета, а никой не я беше написал още. Философиите ми някак си се преплетоха в книгата, без да съм ги канила. Въпреки, че е фентъзи роман, аз съм си изляла душата в тая книга – не са просто някакви фантасмагории. Откровено е до болка на места. Всичко е толкова силно в мен, че който иска да го чете…

Чистата магия е като френска кухня – не можеш да спреш да ядеш, понеже е толкова вкусно. Леко те хваща за ръката и те води където искаш да бъдеш – най-често сред омачкани чаршафи или поне небивали копнежи. Започнах да въздишам на своите собствени любовни моменти. Еротиката е леко загатната в Чистата магия, и е по-чиста и по-хубава и по-нежна, защото става въпрос само за влюбени отношения и според мен това са единствените отношения, в които си заслужава да имаш еротични нагласи по отношение на човека отсреща. Стилът е като на торта сиропирана с романтика – шербет с феи.

Маг Рафаел,

който кара ключалките да стенат от удоволствие, когато посегне да ги отвори и може би ще стане причината да не можете да спите добре през следващите две години.

Принцеса Анжелика,

която е избягала от сватбата си, докато професор Руби Морган би се разделила със старата си метла, бостанското си плашило и дори гердана си от дървени мъниста за да има истинска сватба.

Кевин Красивия,

който е безупречно красив и изглежда вярва в справедливостта на битките, но не може да спечели вечната си прекрасна битка с нежния пол.

Амелия вон Стайн,

която е наистина смотана и странна черна вещица, което я прави най-чаровната антагонистка в света.

Луната, която е виновна за всичко.

И разбира се тези изкусителни 16 пазителки на Чистата магия, всяка от които може да каже за себе си:

Loading

Spread the love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *